Bel direct: 06-30776088

Gespecialiseerde hovenier voor
tuinaanleg en onderhoud

Klussenbedrijf Lindaart heeft zich in de loop der jaren weten te specialiseren in het hoveniersvak. U kunt bij ons terecht voor kleine klussen maar ook voor tuinaanleg van A tot Z. Van ontwerp tot betegelen, wij verzorgen en renoveren als vakkundig hoveniersbedrijf uw complete tuin, in heel Midden-Nederland. Van grote siertuin tot kleine stadstuin, onze expertise is voor iedereen beschikbaar.

Ontwerp

Voor het tuinontwerp gaan we samen rond te tafel, om zo te bekijken wat uw wensen zijn en wat er allemaal mogelijk is voor uw tuin. Wilt u strakke bestrating? Of juist veel groen en beplanting? Samen komen we tot een plan van aanpak, waarna we doelgericht aan de slag kunnen.

Inmeten

Uiteraard worden de afmetingen van uw tuin ook meegenomen in het ontwerp van uw tuin. Wanneer alles opgemeten is, worden oude bestrating en beplanting, waar nodig, verwijderd, zodat de grond helemaal klaar is voor het nieuwe ontwerp.

Betegeling

U kunt uw tuin op allerlei manieren bestraten, in vele verschillende stijlen. Kies bijvoorbeeld voor grote, strakke terrastegels, of ga voor speelse sierbestrating. Aan de hand van het ontwerp gaan we aan de slag met de tuinaanleg, om zo een basis aan te leggen voor de verdere inrichting van uw tuin.

Beplanting

Als laatste worden de planten en het gras geplaatst. Nu vallen de puzzelstukjes in elkaar en ziet u de mooie tuin zoals u m aan het begin voor ogen had.

Bel voor een afspraak of een vrijblijvende offerte

06-30776088