Bel direct: 06-30776088

Een veelzijdig klusbedrijf in Utrecht

Klussenbedrijf Lindaart kan zijn expertise inzetten bij allerlei particulieren en bedrijven in de gehele provincie Utrecht. Dankzij allround vakmanschap kunt u ons klusbedrijf voor allerlei projecten inzetten. Denk hierbij aan renovatie in huis of bedrijf, van dakraam tot sanitair.

Renovatie

Is uw bedrijf of woning aan vernieuwing toe? Is uw badkamer of keuken verouderd? Wij zijn het aangewezen klusbedrijf voor uw renovatie. We kunnen uw gehele pand onder handen nemen, maar ook delen daarvan. U kunt bijvoorbeeld voor de volgende diensten bij ons terecht:

  • Schilderwerk
  • Keuken plaatsen

Uiteraard wordt altijd vakkundig en efficiŽnt gewerkt, zodat u zo min mogelijk hinder van de renovatie ondervindt.

Sanitair

Niets is zo belangrijk als een goed afgewerkt toilet en badkamer. Om lekkages en andere ongemakken te voorkomen wordt alles uiteraard alles vooraf zorgvuldig opgemeten en bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Zeker in het sanitair werken wij snel, zorgvuldig en netjes zodat u binnen afzienbare tijd kunt genieten van een mooie badkamer.

Tuinen

Klussenbedrijf Lindaart heeft zich in de loop der jaren weten te specialiseren in het hoveniersvak. Van ontwerp tot betegelen, wij verzorgen en renoveren als vakkundig hovenier uw complete tuin, in heel Midden-Nederland. Van grote siertuin tot kleine stadstuin, ons expertise is voor iedereen beschikbaar. Bekijk hier onze hovenierspagina.

Bel voor een afspraak of een vrijblijvende offerte

06-30776088